15.Kerületi Momentumok

15.Kerületi Momentumok

.. épp csak ezt nem értem

2020. március 24. - újságíró15

.Félreértések elkerülése végett: semmi bajom a Répszolggal. Igazság szerint azt sem tudom megítélni, hogy feladatukat, a 15. kerületi település-fenntartását, illetve település-üzemeltetését jól végzik-e vagy sem.

Egy biztos, értékeltem, hogy néhány nappal ezelőtt is a cég emberei még szorgalmasan dolgoztak a Közvágóhíd téren, a lehullott és korábbról itt maradt avart takarították össze. Csak éppen a kocsijukkal – személyautó, nem valami speciális haszongépjármű! – a park füvére álltak le.

Amikor erre rákérdeztem, azzal mentegetőztek, hogy máshol nem volt hely. Aki azonban ismeri a környéket, az pontosan tudja, hogy ha valami nem gond Rákospalota-Kertvárosban, akkor az pont a parkolás.

Szóval minden oké lenne, épp csak ezt nem értem.

Valaki esetleg?

A bejegyzés trackback címe:

https://15keruletimomentumok.blog.hu/api/trackback/id/tr3315552466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása