15.Kerületi Momentumok

15.Kerületi Momentumok

A prostitúció virulensebb a koronavírusnál is

2020. március 20. - újságíró15

Budapest egyetlen legális türelmi zónája ugye, nálunk a város határában van (már írtam róla egyszer), a Dunakeszi úton. Itt a Rákospalotát az agglomerációval összekötő úton télen-nyáron büntetlenül strichelhetnek a lányok, de a „szolgáltatást” hivatalosan már nem nyújthatnak errefelé, de persze megteszik. Ugyan kisgyerekkel, nagymamával elég kellemetlen errefelé autózni – a szemet ráadásul nemcsak a prostik, hanem a részben általuk, részben az illegális hulladéklerakók által szétszórt tengernyi szemét is zavarja –, de az ember tudomásul veszi, hogy nekik is élniük kell valamiből.

Békeidőben.

Most viszont harci helyzet van, a fél város retteg, maszkot visel, az orvosi tanácsoknak megfelelően az emberek nem mernek egymás közelébe menni. Ehhez képest a minap délután fél hat körül kilenc lány dolgozott itt egy időben (pontosabban ennyien álltak az út szélén, lehet, mások épp „akcióban” voltak). Egy olyan időszakban, amikor minden érintkezéstől óvakodni kell, ők zavartalanul a legszorosabb testi kontaktust ajánlják néhány ezer forintért.

A rendőrség, az egészségügyi hatóságok nem tudnak erről (dehogynem), vagy csak szemérmesen félre fordítják a fejüket?

Tényleg ennyire idióták vagyunk, hogy ezt hagyjuk?

A bejegyzés trackback címe:

https://15keruletimomentumok.blog.hu/api/trackback/id/tr6715539432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása