15.Kerületi Momentumok

15.Kerületi Momentumok

Odalesz a büszkeségünk – hála Istennek!

2020. február 26. - újságíró15

 

Állítólag Hollywood magyar származású dívája, Gábor Zsazsa mondta azt: mindegy, hogy mit, csak beszéljenek rólam.

Nos, ha ezt vallanánk mi magunk is, akkor büszkék lehetnénk a Mogyoród útjára, mert arról több cikkben is megemlékezett az Index. Nem tudom, melyik a hízelgőbb, a Foltosabb ez az utca, mint egy kolduskabát, vagy a Köszöntsük együtt Budapest legtöbbször kátyúzott utcáját.

 

mogyorod3_1.jpg

 

 

Egyébként nem csak sűrűn kátyúzott, hanem így tél vége felé erősen kátyús is, aki a Régi Fóti útról kanyarodik rá, annak száz méteren belül két igazi tengelytörő lyukat is kerülgetnie kell, a mellékelt fényképeken nem is látszik, mennyire mélyek.

 

mogyorod1_1.jpg

Na de vége a szép világnak, az északi szennyvízgyűjtő-csatorna napokban megkezdett továbbépítése miatt hamarosan eltűnik a különleges szövetű burkolat, alighanem egy teljesen felújított, egységes, korszerű aszfalton kell majd autóinkkal közlekedni.

 

Hogy leszünk így érdekesen az Indexnek?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://15keruletimomentumok.blog.hu/api/trackback/id/tr615483386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása